Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Hodně lidí nemá vnitřnosti rádo, ale je to škoda. Vždyť zrovna maso z jazyka je tak lahodné, bez tuku a polévka to je přímo bomba.
3 vepřové jazyky
voda
4 vejce
máslo
Sůl, pepř
Vodu dáme vařit a do vroucí vhodíme omyté vepřové jazyky. Vaříme do změknutí asi 1-2 hodiny. Potom jazyky vyndáme a vložíme do studené vody, aby nám šly dobře oloupat.
Jazyky oloupeme a nakrájíme na plátky. Na rozpálené pánvičce na másle je zprudka opečeme a zalijeme rozšlehaným vejcem. Opepříme, osolíme.
Pánvičku přiklopíme, aby se vejce pěkně zatáhly. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborami s petrželkou.
PS: Vývar z jazyků použijeme na polévku s bylinkovou palačinkou. Viz. recepty
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved