Ementálová pomazánka s ořechy

SUROVINY:

100g ementálu
100g jader vlašských ořechů
100g másla
mléko nebo smetana
sůl

POSTUP:

Nejdříve si všechny suroviny vyndáme z lednice, aby měly stejnou pokojovou teplotu. Změklé máslo utřeme do pěny. Přidáme strouhaný sýr a umletá jádra ořechů. Dobře promícháme a podle potřeby zředíme mlékem nebo smetanou – také pokojové teploty! Mažeme na bílé pečivo. Můžeme ozdobit nasekanými ořechy.

PS: Kupte si kvalitní ementál, aby chuť pomazánky byla pěkně výrazná. S vlašskými ořechy je pomazánka prostě božská.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Bramborový salát s ředkvičkami
Příloha

Bramborový salát s ředkvičkami

Uvaříme brambory. Oloupeme a necháme vychladnout. Slaninu nakrájenou na
kostičky necháme na pánvičce vyškvařit. Přidáme brambory na plátky a zalijeme
vývarem. Necháme projít varem. Hořčici,

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK