Bramborovo- celerové pyré

SUROVINY:

700 g celeru, oloupaného, nakrájeného na kousky
500 g brambor, oloupaných a nakrájených
150 ml smetany ke šlehání
70 g másla
Sůl a pepř

POSTUP:

Celer a brambory uvaříme v osolenou vodě do měkka. Scedíme. Rozšťoucháme. Postupně přilíváme ohřátou smetanu a přidáváme máslo. Vařečkou nebo pevnější metlou našleháme na jemnou kaši. Podle chuti dosolíme a opepříme

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Banánová roládka
Sladké

Banánová roládka

Umeleme cukroví. Hodně záleží na tom, zda cukroví je sušenkové nebo krémové.
Pokud převažuje sušenkové, můžete přidat ještě ½ cm plátek měkkého másla.
Přisypeme cukr,

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK