Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Vždy přemýšlím, co udělám ke grilování, abychom pořád neměli pečivo a zeleninu – tak zase jedna inspirace.
4 velké brambory
4 lžíce oleje
sůl, pepř
100g ementálu
50g slaniny
2 vejce
30 – 50ml bílého suchého vína
sůl, pepř, kmín
různá semínka (slunečnice, sezam apod.)
Brambory důkladně omyjeme a uvaříme do poloměkka. Uvařené brambory rozkrojíme podélně na půl. Trochu vydlabeme. Naskládáme do vymazaného pekáče. Brambory potřeme olejem a osolíme. Sýr nastrouháme, slaninu nakrájíme najemno.
Vše smícháme s vejci a vínem. Dochutíme solí, pepřem a kmínem. Naplníme brambory. Posypeme semínky.
Dáme do předehřáté trouby péct na 20 min při 220°C. Můžeme použít i gril.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved